Katie's Month Review - Najlepši mesec u mom životu!

4.11.15


- Da, skratila sam naslov. Bogami, skratila sam ga za čitav LookBack. Mislim da je pregrub ☺ Ovaj mesec, oktobar, bio je i previše poseban. Što se tiče bloga, dobila sam još nekoliko čitalaca, drago mi je da vam se dopada blog. Međutim, niste vi broj, niti ću vas tako ikada gledati tako kao mnoge blogerke. 

- Ne volim jesen, ali voooolim oktobar ☺ Inače, moj rođendan je u oktobru, a ja - ja voooolim poklone!!! ☺ Verovatno zato i piše u naslovu da je ovo najlepši mesec u mom životu (ovo je samo dramatično rečeno, ne rangiram ja mesece, dane itd.) Shvatila sam da sam jako zavolela pisanje, malo se bolje pismeno izražavam. 

- Ko god bi želeo collab post sa mnom, može to da uradi tako što će mi poslati e-mail na: katieslittlecorner@gmail.com Ovo je mail na koji ćete mi postavljati pitanja vezana za blog, sugestije...

- Prošlo je prvo tromesečje, meni najteži deo oktobra. Nekako svi nastavnici imaju tu potrebu da nam sve kontrolne zakažu za istu nedelju ☺ Kao što možete zaključiti premorena sam od Sajma knjiga (da, još uvek ☺), išla bih još, ali što je dosta - dosta je. Da, ovo je još jedan razlog zašto OBOŽAVAM oktobar. 

- Pre par nedelja je počela da se prikazuje serija: ‚‚Andrija i Anđelka'' na Prva TV, vauuu. Jaaako dobra serija, konačno nešto vrlo kvalitetno. Iiiii, moj famozni fotoaparat koji iščekujem(o) već nekoliko meseci, dobijam sutra! Yayee!! Dakle, iščekujem lep novembar. Sudeći po prošlom mesecu, ako je vrovati psihologiji, biće odličan ovaj mesec koji sledi, zahvaljujući mom optimizmu. 


- Pa, mislim da sam vam sve rekla što je trebalo. Ako nisam, reći ću vam u nekom drugom postu, a do tad bajj ♥

You Might Also Like

8 comments

 1. Odličan post.:)
  Mnogo mi se sviđa serija ''Andrija i Anđelka'',prebrutalna je.:)


  http://moon-brunette.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 2. Odličan post :) Serija 'Andrija i Anđelka' mi je odlična a počela sam da je gledam zbog svoje sestre koja se takođe zove Anđelka :)

  Fashion Awake

  ОдговориИзбриши
 3. Odlican post.I ja obozavam Andriju i Andjelku

  ОдговориИзбриши
 4. Obožavam seriju!

  Pogledaj moj prvi post: http://andrijanaslife.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 5. Odlican post, serija "Andrija i Andjelka" je vrh. Blog ti je jako sladak na izgled, i imas dobre tekstove. Proveri mail ako mozes. ♥ ☺

  ОдговориИзбриши
 6. Obozavam Andriju i Andjelku,odlicni su i presmesni.Divan post<333
  Uclanila sam se uclani se i ti u moj blog:http://anasworld7.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши