Katie's Winter Edition - Pre-New Year To-Do list!!! #1

14.11.15- Novogodišnja obećanja su već počela, osećam to u kostima. To je ono čuveno:
 • Verovaću u sebe
 • Skinuću kilograme
 • Popraviću se u školi
 • Učiću redovno
 • ....

- A onda se ta lista proteže na jedno pet listova male sveske. Ovo su samo prve ‚‚uobičajene'' stavke. Ima tu još, samo ja ne mogu da se setim ☺ Dobro, ne kažem, možda ispunimo neke želje, ali, uglavnom nam ostaje bar jedno petnaestak stavki koje nema šanse da ispunimo u skorijoj budućnosti. Onda budemo ljuti sami na sebe, proklinjemo dan kada smo ovo napisali, i tako u nedogled. Odavno sam prestala da pravim takve liste, jednostavno ne pomažu. Ipak je bolje da gledamo u sadašnjost i da je popravljamo dok još možemo (a da pritom budemo racionalni ☺). 

8 Ways to Get in the Christmas Spirit This Season #christmas #holidays:

- Ja sam smislila novitet, a to je Pre-New Year lista želja (tačnije obaveza) koje ćemo do 31. decembra da ispunimo! Danas je 14. novembar, dakle, mesec i 17 dana mi je ostalo... Držite mi palčeve da uspem. Inače, vidite da je Winter Edicija zvanično počela (bar kod mene) - danas! Čudna sam ja mnogo, znam. Inače, da li sam ja jedina koja obožava da gleda cozy slike zime na Pinterestu? Pogledajte mi profil, imam novu tablu sa zimskim slikama... Juče ste verovatno primetili u gornjem levom uglu ovu listu, zar nije leeeepa ☺

- Sada ću da malo iskomentarišem svoje Pre-New Year obaveze. Realno, racionalne su (bar ja tako mislim, a vi znate da Katie nikad ne greši ☺)

Do DIY post for blog

- Nadam se da će se ovo stvarno desiti. Mislim, već ste se navikli na to da Katie skoro nikad ne održi obećanje, jednostavno ga ne zapamti. Ovo je na prvom mestu i nadam se da ću ovu obavezu stvarno ispuniti!!!

Buy a new perfume

- Čekajte, a ko ne voli da miriši drugačije (mislim u pozitivnom smislu ☺)?! Novi parfem, bilo koji bi mi prijao, dugo nisam kupila neki koji me je bukvalno oduvao. Ukoliko ga kupim, ide recenzija (ali sledeće godine ☺).... Inače, ovaj bih želela, leeep jeee ♥

Got it for Christmas. LOVE, LOVE, LOVE it! May never wear any other perfume again...:

Have an A in Maths

- Stanje iz matematike mi je kul (☺), mada obično mi petica na polugodištu visi o koncu... Šta još dodati?

Get gifts for friends

- Nadam se da ću ih kupiti do sledeće godine. Obično obećam nešto, ispišem šta želim, odredim budžet, ali uglavnom se desi neki kolaps u saobraćaju, ili nešto slično, pa me spreči da odem do tržnog centra, tako da, Marfijev zakon je istina, bar kod mene. Dakle, ove godine ću ih kupiti malo pre Nove godine, a ne posle (kao što UVEK radim).

Do a manicure

- Pod manikirom, mislim da ga uradim sa drugaricama, ali u nekom Snowman stilu, plava, zelena, bela, crvena, znate već na šta mislim. Ne volim kada mi kozmetičarka nadogradi nokte, strašno me nervira što nisu moji, batalila sam nadogradnju.

whoaa, soo beautiful nails ♥:


- To bi bilo to, ne želim da vam otkrijem teme Winter edicije, nema šanse! Prvenstveno jer ni ja ne znam šta ću napisati ☺ Imam nekoliko iznenađenja za vas tokom ove Winter edicije, ali ne kažem da će od danas do kraja ove godine biti samo postovi iz edicije, neće ići jedan za drugim. Dakle, enjoy colder days!

You Might Also Like

5 comments

 1. Odličan post.Trebala bih i ja uraditi to-do list.:)


  http://moon-brunette.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 2. Post je stvarno super... <3
  Ja isto zelim da dobijem dobru ocenu a da mi ne visi o koncu (radi se o geografiji :/ )
  No, zelim ti uspeh, i da uradis sve sto si zamislila na vreme... :D

  ОдговориИзбриши
 3. Odličaan post :**
  http://smizlica11.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши