Fall/Winter Trends - Combinate anything you see

19.11.15

- Za današnji post sam spremila zanimljve zimske trendove koji su potpuno u modi ove zime (bar po meni ☺)... Nekako osećam da će ove zime prodavnice biti puuuune odeće pastelnih boja, biće prelepo. Moj stil je vrrrrlo čudan, kombinujem bukvalno sve što nađem, bilo to u trendu ili ne. To radim jer je dosadno pokušavati da imitiraš eleganciju u nečemu što ti ne pristaje a ove sezone je ‚‚trendy''. Sada ću da dam primere onoga što ja volim da kombinujem i nosim, pa, možda se nekome od vas svidi moj stil, i pokušate da me iskopirate (☺)...

UGG boots


- Meni su UGG čizme preslatke i preudobne. Većina je pastelnih boja koje meni savršeno pristaju, tako da, zar ovo nije savršena obuća za onoga ko mnogo hoda. Nisu veoma skupe, ima ih u mnooogo boja, mogu da se kombinuju sa helankama, farmerkama i nekom majicom u boji sličnoj čizmama.

Cardigans


- Ja ih obožavam, mogu da se kombinuju sa pamučnim majicama u boji, kao i farmerkama ili helankama. Kada ih nosite, najbolja opcija je pamučna, bela majica. Ima u C&A, oko 700rsd su. A i cardigani su takođe negde između 500 i 1000rsd u TAKKOu i C&A. Ove zime birajte pastelne boje, kao i boje jeseni: crvena, siva, braon, tako će majica doći do izražaja, a lepo će se slagati. Na sve to dodajte neke čizmice ili cipele koje su takođe jesenjih boja. To će sve izgledati savršeno sa nekim nakitom, ili bilo kojim modnim dodatkom koji će upotpuniti čitav izgled.

Coats



- Iskreno, obožavam kapute. Najlepši su mi karirani i pastelni (daaa, volim pastelne boje ☺). Uz tamne karirane kapute lepo idu crne ili tamno plave cipele, a uz kapute pastelnih boja savršeno idu UGG čizme ili kanađanke. Ispod njih možete da obučete bilo šta, korisni su jer štite od hladnoće (mislim, logičnooo ☺).

Winter Skirts



- Uz ovakve suknje idu neke tamne ili crne helanke, ja biram sive suknje. Ova karirana je najlepša, ove suknje najbolje idu sa nekim slatkim belim ili svetlim majicama. Nekako suknje ostavljaju utisak i skreću pažnju na čitavu pojavu, a u njima možete izgledati sasvim ženstveno i elegantno. Na njih takođe možete obući neke UGG čizme i obući cardigan koji odlično ide uz oba. Na sve to dodajte neki nakit, samo da ne bude preterano. 

- Eto, to bi bilo to za ovaj post ☺ Mislim da su ove kombinacije lepe, ja se ovako oblačim stalno, po ovome sam poznata u školi, svima se dopada moj stil, pošto uopšte ne pratim trendove, inače ježim se od dukseva, ne volim ih baš. Mnoge devojke su me pitale gde pronalazim ovakve stvari, u kojim prodavnicama. Otkriću tajnuuuu.... u svim prodavnicama po Delta Cityju ☺ Samo pažljivo gledajte, često su najlepše stvari vaše veličine skrivene u pozadini...

You Might Also Like

3 comments