Veeelika recenzija: Baby Lips; B.U. ; Afrodita skin care; Maxfactor

5.10.15

- Recenizija #1! Moram da kažem da, iako je ovo prva recenzija, da je najverovatnije i poslednja u skorije vreme. Najverovatnije će biti pre Božića, ili nešto oko Nove godine (planiram ogroooomni specijal, ali sada ništa ne otkrivam!). Želela sam da uradim ovu recniziju još u septembru, ali nije bilo prilike. Nego, hajde da počnemo. Slike su moje, ali pošto mi još aparat nije tu, gledaćete maaalo editovane ali veoooma umrljane slike. Nije moja krivica...


Baby Lips



Mint Fresh: Jedan od favorita - bio i ostao. Zaista, morate ga imati! Bezbojan je i ima miris mente. Ukus (daa, i maalo sam polizala ☺) nema. Mislim, logično... Jedino mi se ne dopada to što previše skuplja usta, nekako imam osećaj da su mi suva, iako ih ustvari hidrira. 

Ocena: 9/10

Hydrate: Moj prvi Baby Lips. Mislim da je i najlošiji. Ima miris Labello sjajeva i balzama. Nije nešto što zaista može da se izdvoji kao najbolje. Spoljni izgled je zaista baby blue i baby pink i zato sam ga i kupila. Međutim, veliko razočaranje.

Ocena: 4/10

Intense Care: Žuto pakovanje, ali i najobičnije. Nije isto nešto vau, ali je bolji od prethodnog. Nema neki poseban miris, ali je jaaaako tvrd.

Ocena: 7/10

Pink Punch: Meni roza boja ne stoji, i nisam ga nešto mnooogo nosila, ali koliko sam uočila, zanimljiv je. Ima miris nekog tropical juice-a koliko osetim. Boja je preeedivna, zaista, hidrira a pritom pomaže da izgledaš lepo. Jedina mana mu je ta napadna roze boja koju ostavlja na ustima, pa predlažem svima da ga samo jednom mažu, jer uprotivnom, neće da se skine. 

Ocena: 8/10

Peach Kiss: Lepo pakovanje, lep miris, lep izgled. Zaista, za svaku pohvalu. Ovo je najbolji baby lips iz ove kolekcije. Nije napadan, i zaista nemam nijednu zamerku. Savršeno hidrira, a nije ni previše mekan ni previše tvrd. 

Ocena: 10/10

Cherry Me: Ovo je za neke svečanije prilike. Ima miris višnje, i više je za letnju sezonu. Nije baš za školu, a ako gaveć stavljate onda premažite usta sa jednim do dva sloja, jer će se kao i Pink Punch stegnuti, pa nećete moći lako da ga skinete. Na sreću, nije previše drečav.

Ocena: 9/10


B.U. - Hippy body spray & Gell

Dezodorans: Zanimljiv miris. Štiti od preteranog znojenja. Mogu reći da sam poprilično zadovoljna. Nije nešto jak, tako da je super za školu, meni odgovara. Pakovanje je preslatko ♥ Mana mu je što ostavlja male fleke na garderobi, ali to može da se opere, ali ne izgleda lepo.

Ocena: 9/10


Gel za tuširanje: Veeeoma lepo. Miris liči na miris dezodoransa, i zaista relaksira i pruža uživanje u kadi. Nisam mu uočila do sada neku manu, zaista je super.

Ocena: 10/10





Maxfactor lipstick




- Posle baby lips-a, ovo mi je omiljeni balzam za usta. Ima malo šljokica. Jaaaako je lep, koristim ga već par meseci, veoma sam zadovoljna. Preporučujem svima ☺

Ocena: 10/10




Afrodita: Skin care

- Afrodita kreme su zakon! Hidriraju lice, kožu lica, smanjuju broj bubuljica. Otkako ih koristim, bubuljice mi uopšte ne iskaču (mada ja ni nemam problem sa njima, jer mi ni ne izlaze), a miris kreme je diiiivan! Nisam sigurna za cenu, negde između 1400-1500 rsd. Vredi, zaista.




- Pa, eto, to bi bilo to. U vezi recenzija vam ništa ne mogu reći, mislim da ću napraviti još neku, ali ništa ne obećavam, verovatno čim mi stigne fotoaparat (jer ovakve slike zaista nisu za gledanje). Dakle, enjoy your day! ☺




You Might Also Like

4 comments

  1. Bas si dobro izrecenirala Baby lips..☺♥

    Na mom blogu je novi post pa pogledaj.☺
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post :) Ja imam poslednja 3 Baby Lipsa,i prvi sam kupila rozi ali ni meni takođe on ne stoji,i najviše volim ovaj crveni :)
    Fashion Awake

    ОдговориИзбриши
  3. Imala sam taj B.U. set, sećam se lepog mirisa :)
    Slažem se skroz s' tobom za rozi baby lips

    Bacite pogled na moj blog, nova sam i učlanite se. Uzvraćam svima :)
    http://dejzi23.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши