It's a Pinterest timeline review.

23.10.15

- Vau, nikad brutalniji naslov. I to sa sve tačkom ☺ Podsećam sebe na onu (pre)depresivnu osobu koja više ne zna šta će sa životom pa onda samo stavlja milion tačaka. Nisam bila na Pinterest-u nekoliko dana, možda čak i nedelja, pa sam na brzinu pinovala nekoliko slika. Ne mogu da verujem da su ljudi opsednuti samo hranom (okej, mogu, i ja sam, ali ne u tooolikoj meri ☺). 

- Kada odete na moj Pinterest nalog videli biste (ovo je trenutno stanje, dakle, ne verujte 100% ovim brojkama ☺): Inspiration 145 pinova (da, da ☺), Wonders of  Nature 7 pinova, autumn 44 itd. Da ne dužim dalje, vidite o čemu pričam. Daa, volim one inspiration i motivation, naučila sam neke napamet ☺

Words to Remember ... "For every minute you are angry, you lose 60 seconds of happiness." Lesson to learn: The time and energy you spend on being angry you can spend on something that will better you, like happiness. Let go of your anger and grudges. #Quotes #Words #Sayings #Happiness #Life #Inspiration:

- Ovaj mi je omiljeni ♥ Volim da gledam takve pinove, jer, sve je užurbano, sve je instant, čak i život. Mislim, ne znam za vas, ali mi smo u školi učili da treba živeti polako, na onaj ‚‚smooth'' način, da ne primećujemo probleme, ali koliko vidim, svi nešto žure, nerviraju se, i to posebno oni koji nam nabijaju na nos da je bitno ‚‚živeti polako''. Nekako sam okrenuta miru i tišini. Umem da živim brzo, ali više volim polako. Znam, sad zvučim kao Oprah Winfrey ☺

Do What You Love http://www.notonthehighstreet.com/themotivatedtype/product/do-what-you-love-watercolour-typography-print Limited edition, order now!:  
- Sad zaista pojma nemam šta je sa mnom. Samo pričam o nekom brzom životu ☺ Inače, želim da kupim knjige na Sajmu knjiga, međutim, ne znam koje. Vau, drastično skretanje sa teme! Sledeći simptom kreativno-blokadititisa (sindrom dugačke kreativne blokade, mislim da tako nešto ne postoji ☺). Da li biste mogli da mi predložite koje?

So many books so little time, I loved the albums of Frank Zappa back in the late 70's & early 80's!:

- Koliko volim da čitam! Ova slika (gore) opisuje moje trenutno stanje ☺ Taaako bih volela da imam Kindle! Nešto razmišljam da ga sledeće godine kupim, mislim da ima da se naruči preko eBay-a. Takođe, obožavam i sam Sajam. Očekujte neki tour. Definitivno ću slikati, tako da, ukoliko neko ne ide.... obavezno mi javite pa da napravim neki post!

Bonnie (@Bonnie Barton) | Lazy Sunday morning before workin on a shoot ❤❤ | Intagme - The Best Instagram Widget:

- Uradila sam Q&A, ne znam jesam li vam rekla. Inače, očajnički mi treba planer. Mislim da ću poručiti sa one stranice Planer-Uređeni Haos. Jaaako su im lepi planeri ♥

- Ja svoje jesenje dane, nažalost, ne provodim kao na slikama dole i gore. Nažalost, provodim ih uz knjige, ali ne one koje volim, već iz hemije, matematike, francuskog, biologije, engleskog...

♕✦∘only in darkness can you see the stars∘✦♕:

- Čula sam da će na Sajmu knjiga u Beogradu biti i Ema, sa facebook stranice Bookmarks by Ema, moram kupiti obeleživače! Jaaako sam srećna zbog toga što ću konačno imati originalne obeleživače!!!
Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger Punch Art Paperclip Bookmarks from MyPaperMoose on Etsy (Love these):
Ovo nije Emin obeleživač, već sam skinula sam Pinteresta, pošto je ovo Pinterest timeline Review
- Pa, saznali ste malo više o tome šta se to zaboga desilo u mom životu ☺ Plus, stavila sam sve to u review ☺ Vrlo pametno. Daklee, it's over!!! U nedelju je Q&A, nemojte ga propustiti! 

You Might Also Like

2 comments