Outfiti za hladnije dane - Hajde da se ugrejemo sa stilom!

8.10.15

- Dugo nisam pisala fashion savete. To jest, dovoljno dugo da bih jedan objavila sad. Mislim, za razliku og mnogih (ne samo u mojoj školi), ja želim da imam svoj stil, a ne da imitiram samoprozvane ‚‚populatne trend-setterke''. I uopšte, ko je njima utuvio u glavu da BAŠ ONE postavljaju trendove?! Nego, hajde da krenemo, kako ne bih još više produžila ovaj uvod.

- Okej, ovde sam preterala sa kapom i šalom ☺ Nije baš toliko hladno. Za hladne dane, predlažem duksericu sa nekim cool natpisom ili printom. Na ovoj piše: ‚‚I don't like morning people. Or mornings... or people''. Ovaj natpis me potpuno opisuje. Šta reći osim - moram da nađem neku sličnu. Neka torbica nije na odmet, zar ne? Mojoj kolekciji definitivno treba refresh, jer nikako ne kupujem torbice pastelnih boja, koje inače obožavam. Farmerke su, naravno, uvek IN i ima ih u svim bojama. Ja ne pratim trendove, ali volim one koje su prošarane belim. Neka pastelna šminka, kao i Golden Rose Mat lak isto nisu na odmet. Nekako idu uz zimu, a boje su tooople. Za kišu predlažem neke cipele ili patike. U prodavnicama za obuću imate gel koji štiti od kiše i mislim da je to super stvar.

- Daa, i ovde mi se mota ona kapica ☺ Ne, ne treba nam kapa. U ovom outfit-u imamo jedan džemper. Ja sam kao neki polu-ljubitelj džempera. Nije da ih obožavam, ali su mi jaako slatkii! Opet kažem, tople boje šminke su savršene za ove ledene dane. Ovom outfit-u sam dodala i ešarpu koju bih definitivno nosila. 2in1 - greje i lepo izgleda! ☺


- Ovaj outfit je za one koji vole roze. Ja na primer i nisam ljubitelj roze boje, ali nekad obučem neku majicu u toj boji. Ja lično ne bih nosila ove helanke jer mi se ne dopadaju. Ovaj kaputić je too-over-cute ♥ Strašno mi se dopadaaa. Za obuću zaista nisam bila sigurna šta da stavim jer za ove dane se ne zna šta je najbolje - patike ili cipele sa postavom. Parfem bi, kao i čitav outfit trebalo da bude cute. U ovom slučaju - roze senka za oči. Crveni karmin, u mom slučaju baby lips ☺ 

- Paa, mislim da je ovo kraj posta. Inače, razmišljala sam šta bi mogla da bude tema sledećeg posta i zaista ne znam. Šta vi mislite?


You Might Also Like

4 comments

  1. Odličan post,baš mi se sviđaju autfiti.:)

    http://modernhunterss.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post :) Drugi outfit je savršenstvo :)
    Fashion Awake

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicni outfiti.Posebno mi se svidja ovaj duks sa potpuno istinitim natpisom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala vam na lepim komentarima :) I meni se svideo ovaj duks bas zbog natpisa ♥

      Избриши