Instagram profili domaćih blogerki

5.2.17

Iako nisam dugo u blogosferi, mnogo sam se vezala za svoje koleginice-drugarice blogerke koje mi, što sam duže ovde, postaju sve draže. Otkako sam otvorila svoj instagram profil, pratim ih i na toj društvenoj mreži. One su ustvari potpuno obične osobe sa dva talenta koja ih povezuju - fotografija i pisanje. A ovo prvo se najbolje ispoljava na instagramu, gde možemo da zavirimo u duplo više fotografija nego što imaju na blogu, pošto se tih na blogu ne možemo zasititi koliko su lepe. Uživajte i obavezno zapratite njihove profile!
1.@MARSYLY
A photo posted by Маријана♍ (@marsyly) on

Mislim da nema osobe u blogosferi koja ne zna za Marsin blog (www.marsyly.com). Ali, njen blog nije kraj njene onlajn priče. Ona ima i instagram profil koji je toliko lep i miran, a sve njene fotografije podsećaju na bajku ☺

A photo posted by Andrijana Bozic (@vesnikproleca) on


Pored Marse, mnogo draga blogerka mi je i Andrijana (www.kapege.com) koja se takođe bavi i fotografijom. Ipak, kao njen veliki fan, ne bi bilo u redu da ne pratim i njen instagram profil, na kojem možete naći BUKVALNO sve - od fotografija sa proslava, pa do fotografija sa ulice.



Ova devojka me svakom svojom slikom oduševi! Zaista, ne znam je dugo, ali ipak mi je mnogo draga. Saznala sam za nju preko bloga, a kasnije sam počela da je pratim i na instagramu. Otkako je svoj život započela u Italiji, njen feed postaje sve lepši. 


4. @ANJAMIII
A photo posted by Anja Minić 📷📖🍀 (@anjamiii) on


Još jedna fantastična blogerka sa predivnim instagram profilom. Iako joj ne lajkujem slike često, kada stignem, uđem na njen profil i svaki put se zapitam kako ona ostaje toliko skromna, pored ovakvog instagram profila. Zaista, svaki put me razveseli, mislim da je ona takva osoba, da i preko ekrana telefona širi pozitivnu energiju.

A photo posted by Amina Bahović (@aminabahovic) on


Ovo je jedan od prvih instagram profila koje sam zapratila. Iz nekog razloga, Aminin profil mi je mnogo drag, ima u sebi neku toplinu, kao i njen blog. Osim toga, ona ima ukusa i njen feed je savršeno uredan.

A photo posted by Simona Jovanović 🌻 (@jovanovicsimona) on


Meni je Simona i inače veoma draga, i pratim je na dosta društvenih mreža. Ipak, njen instagram profil mi je definitivno najdraži. Osim toga što je jako simpatična, ima nešto što me vuče ka njenom blogu, ali i instagram profilu. Kada bih morala da je opišem u pet reči, to bi sigurno bilo: Zapratite je i obožavaćete je

A photo posted by Teodora Acimovic 🌈 (@loppy231) on


Opet jedna od veoma simpatičnih blogerki, koja tako dobro piše (a nije pisala dva meseca...). Ona je neko ko ima sjajno oko za fotografiju i ko baš ume da začini svoj instagram profil. Teodorine slike su takođe neverovatne (ona je meni uvek bila neverovatna) i garantujem vam da ćete dugo ostati na njenom profilu, ako ga prvi put posećujete.


Kada je Ana napravila svoj instagram profil, ja sam bukvalno skakala od sreće. Bila sam i više nego sigurna da će ona stvoriti svoj kutak na instagramu koji će izgledati isto kao i njen blog - pozitivno, zanimljivo, očaravajuće. I nisam se prevarila! Mislim da je Ana dobila i novi foto-aparat, pa je njen feed sa svakom novom slikom sve lepši.

Pa, došli smo do kraja i ovog posta. Nadam se da su vam se svideli profili i da ste ih zapratili jer su SAVRŠENI. Sledeće nedelje će izaći još možda dva ili tri posta, mada nisam sigurna da ću u ovom mesecu pisati kao u prethodnom, jer moram da se spremam za takmičenja, ali da znate, postovi nikako neće izostajati, bez obzira na obaveze!






You Might Also Like

10 comments

  1. Hvala ti mnogo na lepim rečima! Baš mi je drago što ti se dopada moj profil, ulepšala si mi dan. Ljubim te! :**

    ОдговориИзбриши
  2. Pratim veliku većinu ovih instagram profila (i blogova) i u potpunosti se slažem da su i više nego sjajni! :)

    Introverted dreamer

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post draga, sjajno si odabrala! Pratila sam većinu navedenih, a ove koje nijesam, sada sam zapratila! :)♥ Svi su sjajni i uživam u svačijim fotkama. :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. Anja i Marsa ubjedljivo imaju najbolji instagram, a to se vidi i po njihovim fotografijama na blogu :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман5/2/17

    Nemam Instagram i ne privlači me toliko, ali verujem da su sve ove devojke podjednako dobre na Instagramu ka na blogu.
    Pratim te i bilo bi mi jako drago kada bi posetila moj blog, i ako ti se svidi komentarisala, ili se učlanila: laAdda

    ОдговориИзбриши
  6. Predivne profile si izabrala! *o*

    Its Nina

    ОдговориИзбриши
  7. Marsin blog je zaista odličan,a feed joj je vrh,sve ove devojke zaista imaju ukusa za fotkanje,i feed im je I više nego odličan! ☺
    Natalija's Beauty Corner

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala ti na lepim rečimay jako mi je drago što se moj profil našao u tvom postu, a uskoro ću se iskupiti za ovoliku neaktivnost ♥

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман5/2/17

    Skoro sve od navedenih pratim.Mnogo mi se dopadaju njihovi instagram profili.Najviše Andrijanin i Marijanin! :)

    http://patheticblonde.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala ti neizmerno mnogo sto si pisala i o mom profilu ne znas koliko mi znaci!! ♡♡♡
    I da, moram te razocarati, nmaparat nazalost nije moj, fotke pravim uz pomoc telefona hehe :D
    Mada mi na idmet ne bi bio jedan lepi nikončić :D
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши