My Night Routine 2016 | COLLAB WITH ALIJA

16.2.16


- Da, znam, dva collab posta, jedan za drugim, bez toga da sam se udostojila da napišem bar jedan post između, daa, stvarno me je sramota :( Doduše, postovi donekle jesu izlazili kao za vreme škole jer nisam bila kod kuće, pa sam neke zakazala, npr. prethodni collab. Dakle, nadam se da se ne ljutite, ovaj post planiram još od doba dinosaurusa, pa ipak ništa nije bilo. Međutim javila mi se Alija, pa sam se setila ove teme, zaista mi je zanimljivo bilo da islikam post, slike su mi ispale ... paa, pristojno, nadam se. Pisaću o svojoj Night rutini pre raspusta jer na raspustu ionako ništa ne radim ☺

- Dakle, ja obično dođem iz škole oko 7 ili pola 7, sve zavisi od mojih drugarica i naravno mene. Dakle, uglavnom dođem oko pola sedam. A, kada ne idem poslepodne u školu, dešava se da idem na čas engleskog, francuskog ili nečeg drugog pa dođem kući oko sedam i petnaest. Često se vraćam iscrpljena i od škole i od obaveza, pa odmah ležem jedno desetak minuta. Onda skupljam snage i uzimam knjige i obeležavam strane koje sutradan treba da iščitam. Nakon toga, odlazim da jedem nešto, uglavnom tata ekperimentiše u kuhinji, pa žurim da vidim šta je spremio. Onda odlazim u svoju sobu i pregledam blog i ostale društvene mreže, ponekad pogledam nešto i na jutjubu.



- Onda odem da se istuširam, što traje oko 10 minuta. Pošto sam alergična na sve vrste kupki, koristim samo sapun, ako sam u prilici uzimam kozji domaći pošto je na prirodnoj bazi. Druga stvar je sa mojom kosom, na koju takođe loše deluju mnogi preparati, ali mogu da koristim obične šampone. Trenutno koristim Le Petit Mareillais šampon i masku za masnu kosu, mislim da koštaju oko 500 dinara, a možete ih kupiti u svim radnjama. Napravljeni su od bele gline i mleka jasmina što mojoj kosi odgovara.


- Kada završim sa kupanjem, odlazim da perem zube, trenutno perem Rosadent pastom za zube firme Limes iz Pirota, imaju dobru kozmetiku a evo ga i link sajta: LIMES PIROT (klik na link). Mnogo je dobra pasta, izbeljuje zube i prirodna je.



- Sledeći je odlazak u sobu i konačno ... MIR I TIŠINA. Tad uglavnom odgovaram na mejlove, ali se i dopisujem sa drugaricama, čitam knjige, itd.



- Trenutno čitam ovu knjigu ispod, Ništa nije večno. Mnogo volim da čitam, to me strašno uspava, mada, kada nemam šta da čitam, uzimam nešto drugo da radim, pa nekad napišem i neki post. Mada, ponekad odem i na WattPad, pa pročitam nešto zanimljivo. Najbolje me uspavaju moji stari postovi (toooliko su dooosadniii ☺). Mada, uvek me nešto uspava, pa mi, pošto sam skoro uvek umorna, nije teško da zaspim.

Ovo je maska za oči iz Qatar Airwaysa, okej, pa morala sam nešto da uzmem za suvenir ;)




You Might Also Like

14 comments

  1. Odlican post, postala sam clan tvog bloga preko GFC-a, nadam se da ces uzvratiti! :**

    http://marinailes9.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, rutina ti je zanimljiva, slična mojoj. ❤☺

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Tako mi je drago što smo uradile ovaj post. Nisam mislila da ćeš pristati. Bilo mi je prezabavno dok sam ga pisala. Rutine nam se zaista ne poklapaju. :D


    www.alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Takođe uvek zaspim uz neku dobru knjigu, UVEK me uspava. :D
    Rutine nam se negde i poklapaju, drago mi je da si uradila collab sa Alijom! :) <3333333333333333

    ОдговориИзбриши
  5. I moja je rutina slična.Ja jako volim Le Petita Marellias šampone I kupke I fantastične su.Prvi put sam na tvome blogu I izgleda preidvno .Divno pišeš.Učlanila sam se u tvoj blog,pa bi mi mnogo značilo kada bi mi uzvratila:)Na mom blogu je novi post,pa pročitaj,ako želiš:)

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Sjajan collab! Ja imam samo jutarnju smjenu sto je u neku ruku dobro jer sve stignem, ali u neku ruku bi htjela i sansu da se posteno naspavam. Takojer obozavam citati, mozda nam mozes napisati utiske o onome sto trenutno citas za sljedeci put ? Maska za oci je bas slatka :)
    Posjeti moj blog i uclani se, uzvracam: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Sviđa mi se post a slike su stvarno prelijepe. :)
    - pogledaj moj blog i učlani se, uzvratit ću https://myblogmything1.blogspot.ba/2016/02/avon-colortrend-maskare-usporedba.html?

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post! Prelepe slike! :*
    http://theebestofme.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман25/2/16

    Post mi se jako dopada i mislim da svi trebamo raditi ovakve postove. Odlicni su.
    blogfromdreamgirl.blogspot.com -------- Blog je nov. Juce sam ga otvorila. Molim te pogledaj ga kao i svi ostali sto su procitali ovaj komentar.

    ОдговориИзбриши
  11. Wow slike su baš dobre! Rutine su nam slične!

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=

    ОдговориИзбриши
  12. Vrlo koristan post, koristim isti šampon i odličaaan mi je, stalno sam imala problema s masnom kosom i napokon sam to riješila.

    Follow kolegice blogerice? http://redheads-diary.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  13. Baš sam i ja objavila collab post my night routine! Odličan post! :D


    Annie's secret

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман27/2/16

    Posjetite i ovaj blog: anonymousaauthor.blogspot.com
    Hvala!

    ОдговориИзбриши