Katie's Month Review - Škola je počela, Igralište za inovacije, uspon bloga...

27.9.15



- Prvo, ovo je veeeelika radost za mene. Moram da vam se prvo pohvalim, zahvaljujući vama imala sam mnoooogo pregleda ovih dana. Prvenstveno zahvaljujući BRAVO redakciji, ali oni ovo ne čitaju. Daa, u komentarima na prethodnim postovima sam uočila da vam se sviđa izgled bloga. Hvala vam puuuno na diiiiivnim komentarima ♥ Mnogo sam se trudila oko izgleda, jako sam srećna da se nekome sviđa. 

Резултат слика за keep calm and blog on

- Otvorena sam za sve ponude collab postova, ja ću vam se javljati, međutim, potrebno je da u komentaru napišete svoju mejl adresu, a ja ću vam se u najkraćem roku javiti (može da prođe i nedelju dana od tog roka, ali svakako ću vam se javiti ☺). 

Резултат слика за keep calm and hvala na pažnji

- Da li je iko bio na Igralištu za inovacije 25-og? Ja sam bila, utisak - zgurano. Zaista, nemoguće je. Bilo je toooliko nemirnih koji su sve vreme pričali, a ljudi koji su držali prezentacije, bili su neverovatno tihi. Verujem da su to zamislili mnooooogo dugačije, ali nije sve išlo po planu. Otvaranje Igrališta je bilo odlično, moji utisci su fantastični!


- Škola je počela, nije da se nešto brinem, naravno, ima kontrolnih, ali to je deo koji treba preći... Ja sam već odgovarala iz mnogih predmeta, tj. spašavala sam društvo od mogućih jedinica. Blog ću pisati koliko-toliko redovno, zbog obaveza. 


- I da, da li je iko probao Haribo Chamallow? Ja jesam, diiivan jee! Zaista, kao Marshmallow, samo penastiji i ukusniji. Pojela sam jedan pre početka Igrališta za inovacije, jer sam bila straaaašno gladna. Uživala sam u svakom zalogaju, njamm! 

Резултат слика за smarties
- A da li je još neko, dok je bio mali, bukvalno živeo od Smarties bombona? Nekoliko godina su bile izbačene iz prodaje, a ja sam dva meseca bila u bedaku. Sladoled su isto izbacili, a čitava poenta sladoleta su bile bombonice. E, pre neki dan sam ih videla u marketu, i nikako nisam mogla da odolimmm!

Резултат слика за smarties

- Pa eto, to bi bilo to! Kao što možete zaključiti: ništa novo ni ovog meseca! Pa, do sledećeg posta!


You Might Also Like

6 comments

  1. Super ti je blog. Izgled bloga je predobar, kao i postovi. Ako mozes, i naravno ako zelis, poseti i moj blog. http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican ti je blog. Kako si napravila te slicice oko naslova? Ako zelis, mozes posetiti moj blog http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, citav naslov sam napravila u PicMonkey-u. Pogledaj kako na ovom linku: http://www.picmonkey.com/blog/vintage-graphics/. Tj. sve slike su sa interneta, samo sam ih ubacila. Pogledacu blog ☺

      Избриши
  3. Odlican post.Da li bi mogla da u nekim o sledecih postova pises o tome kako ti ucis,i da das neke savete za lakse ucenje?
    P.S izgled bloga je stvarno fantastican

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno, takvi postovi su mi vec bili u planu, ali nisam htela da ih objavljujem pa sam ih izbrisala. Razmislicu, imala sam druge teme u planu, ali bice u nekom od narednih postova. Hvala na pohvalama :)

      Избриши