Tumblr jesen je počela!

25.10.16

 Ono što me zadivljuje ovih dana, jeste to da sve izgleda kao jedan tumblr profil. Sva ta atmosfera, lišće, sve te boje... Zaista, nešto fantastično! Prethodnih godina nisam volela jesen. Međutim, ove godine je potpuno drugačije. Sve je u toplim bojama, sve je tako magično, a i u svemu mogu da pronađem savršenu tumblr fotografiju. Međutim, još uvek nemam slika lišća, a ni prirode uopšte. Zapravo, baš se trudim da jednom nađem vremena i izađem iz kuće i fotografišem što više slika. 


Ali, ipak, koliko god da ne volim da slikam prirodu, obožavam da iz svog ormara vadim winter čarape i dukseve i fotografišem ih sa nekom lepom knjigom. Ovih dana se pogotovo trudim da slike budu toplih boja, kao i da kombinujem knjige sa odećom na nekakav tumblr način, tako da se i pored učenja ili groznog vremena nađe pokoja dobra zanimacija, a da ne uključuje prelistavanje instagrama i snapchata. 


 Ako bi neko želeo da imenuje najtumblrastičniju jesen do sada - to bi zasigurno bila ova. Bez obzira na to što imamo i previše gradiva u školi, to je sve toliko malo i nebitno spram svega ovoga. A najbolja fora koju sam dosad smislila je da skuvam sebi čaj, donesem nekakve čajne keksiće u dnevnu sobu i u sedam sati gledam Slagalicu. Bože, koliko to ume da me opusti! Nema veze što nemam pojma prve dve igre, ja to ipak gledam i planiram da se i sama prijavim jednog dana. Ne samo da mi ni kiša više ne smeta, već više i ne obraćam pažnju na nju. Nekako sam se pomirila da je vreme i za jesen i da je leto prebrzo prošlo... tako da sam potpuno opuštena. Na početku godine sam se zarekla da se neću nervirati ni oko čega. Za sada mi ide odlično.


 Izgleda da smo stigli do kraja ovog neverovatno čudnog posta. Mislila sam da će ovo zapravo imati neki određeni pravac, ali smo nekako stigli i do toga kako mi ide u školi. Nema veze, ionako bi trebalo da pišem više random postova ☺ Kako vi provodite ove jesenje dane?


You Might Also Like

11 comments

  1. Odličan post draga! Predivno si napisala ovaj post... i ja također volim jesen i sve te tumblr fotografije *-*
    Ako nađeš vremena učlani se u moj blog jer uskoro 200 članova i giveaway: This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Imam slične čarapice i prosto mi je žao da ih nosim jer su mi predivne! Ja uglavnom fotografišem napolju, kada odem na selo, jer su tamo divni prizori :)
    Super post!! :)


    Pogledaj i moj blog i učlani se ako želiš :) smoothietglam.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Fenomenalan post :) Ja svoje jesenje dane provodim uz knjigu i to je počelo da me ubija u zdrav pojam... :/
    Inače fenomenalne fotke :D

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ♥ Ista stvar, ali, uvek se nađe nešto da se radi, jedva doduše...

      Избриши
  4. Jako, jako, jako tumblr hehe :) Ja svoje dane provodim generalno najviše nad knjigom i to ne onom za opuštanje, već nekom stručnom. Zaista počinjem da ludim haha XD

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajan post. Jaki leoe slike. Vokim ovaki opustebe postove, a i tebi super ide da ih pises. :)
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  6. Uh, pravo je uzivanje uci na tvoj blog poslije duzeg vremena! I meni su posljednjih mjesec dana zanimacija bili footgrafisanje i opustanje ispod toplog cebeta :) Mozes da pogledas jednu od mojih "cozy fall" fotografija u mom postu Cappucino and Talk - October. Tebi super ide, kao sto vidim. Drago mi je sto uspijevas da se opsustis usljed ovih napornih sedmica tesova i ispitivanja. Ja sam srecnica koja ima i jesenji raspust, kao izmisljen za blogovanje i fotografisanje! Mnogo bi mi znacilo da pogledas novi post na mom blogu, nadam se da ce ti se dopasti ---> DOUBLE Yankee scented candle review | Dostpune u Srbiji? ❤️

    ОдговориИзбриши
  7. Prelep post, draga! I ja obožavam da gledam Slagalicu, svako veče, ne propuštam! ❤☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши