My MakeUp for School (Collab with Jana) - 2. pokušaj

19.12.15

- Prva stavka: Pre svega, želim da se javno izvinim Jani, ali i svima vama. Kao što znate, ovaj post sam objavila 15. decembra, kao što smo se Jana i ja zaista dogovorile. Međutim, post je do juče stajao, a Jana svoj post uopšte nije objavljivala, tako da sam mislila da je zaboravila ili nešto tako, i bila sam malo ljuta. Obrisala sam post, a kasnije sam ušla na mejl i videla zašto Jana nije objavila post. Nisam imala prava da se ljutim pre nego što sam otvorila mejl, i to je bio mnoooogo glup potez, jako mi je žao. Sledeći razlog zbog kog sam izbrisala post jeste to što tri dana nisam imala komentare, pa je zato to brisanje posta bio još gluplji potez. Samo želim da kažem da mi je mnogo žao zbog toga, nisam razmišljala, mada se svakom desi da pogreši, nadam se da se niko ne ljuti :-(



- Pređimo mi na post, sudeći po naslovu ovo je drugi pokušaj, dakle ispraviću svoju grešku ☺ Posetite Janin blog, takođe, učlanite se u njega. Danas ćemo vam prikazati školsku makeup rutinu. Ja se ne šminkam mnogo za školu, mislim da je nepotrebno stavljati tonu šminke za školu. Trenutno obožavam ovu NYX Love In Rio senku za oči jer je savršena, nije upadljiva i pristojna je. Ove svetlije boje na njoj su dobre, dok ova braon meni ne stoji najbolje, a i ne preporučujem je za školu. Na slici ispod imate i kako izgleda kada je otvorena, a kao što sam i rekla: pastelne boje su ZAKON!



- Takođe, omiljeni proizvod mi je Baby Lips iz Electro kolekcije, saaavršen jeee ♥ Imam Strike A Rose i Berry Bomb, ali ću svoju kolekciju do Nove godine definitivno proširiti. Osim Baby Lipsa, koristim i NYX Butter Gloss, koji je skoro savršen, ima samo jednu manu: previše je vodenast (ako me razumete), mnogo se razliva po usnama, dakle, skidanje viška maramicom je neizostavno.



Izvinjavam se na ovim mrvama iznad, nije moja krivica, fotoaparat previše uveličava ☺




- Ovaj MAT' Magique (L'Oreal) tečni puder ne stavljam stalno, uglavnom po potrebi, kada želim da prikrijem neku bubuljicu ili podočnjake. Probleme sa bubuljicama baš nikad nisam imala, mislim, jako mi retko iskaču. Ali ipak, znate onaj osećaj kada se probudite, pogledate se u ogledalo i vidite crveni balon koji će u svakom momentu da pukne? Pa, nije baš prijatno. Uglavnom, ovaj tečni puder je meni u takvim situacijama od pomoći.


- Dakle, to je to za ovaj post. Svi, izvinjavam se još jednom, jaaaako mi je žao zbog svega, obećavam da se ovako nešto neće ponoviti ♥


You Might Also Like

3 comments

  1. Opusteno,ja sam kriva ti si objavila post na vreme ☺.
    Paleta je predivna,moja drugarica ima Lost in Paris,doduse sve palete su im prelepe :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, paleta ima divne boje. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Volela bih da imam taj ljubičasti baby lips!
    novi post na mom blogu:
    overthemoonwithvanjablogspot.com

    ОдговориИзбриши