Surprise For A BFF - How to make it?

17.8.15

- Ja i nisam neki tip iznenađivača (ako ta reč uopšte postoji), ali ja kad odlučim da iznenadim onda to bude veooma zanimljivo. Najviše volim da iznenadim osobe koje ne očekuju to. Na primer, volim s vremena na vreme da iznenadim moju BFF. A ukoliko vi želite da iznenadite vašu, evo nekih saveta! 

1. Mali poklon za rođendan

- Iako je mali, neka bude ono što ona voli. To će možda biti malo za vas a ogromno za nju. Ja sam uradila šolju sa Igorom Lazarevićem za nju. To je zaista bilo sasvim malo a ona bez te šolje ne ide nigde.


2. Surprise SleepOver

- U tajnom dogovoru sa tvojim i njenim roditeljima možeš napraviti žurku kod svoje kuće. Ali naravno to bi trebalo da bude neobavezan sleepover uz neko iznenađenje, možeš da napraviš nešto što ona voli, ili da joj napraviš neku noć specijalno za nju.

3. Favorite Songs Sound Track

- Ukoliko je vatreni fan nekog benda ili pevača ili pevačice, možeš joj napraviti CD sa svim pesmama koje ona voli, to će je definitivno oduševiti.

4. Slide Show

- Ukoliko imate mnooogo zajedničkih slika, a verujem da imate, uvek je možeš iznenaditi slide show-om koji si sama napravila. Iskoristi maštu, fontove, vaše fotografije, specijalne efekte, a posle toga ubaci i neku pesmu koju obe volite. Sve to posle nareži na CD i pokloni joj.

5. Album za slike

- Ako si ljubitelj seckanja i lepljenja, uvek možeš da joj napraviš album sa slikama, tu možeš svašta da ispišeš i da polepiš.

6. Music video

- Jedan dan biste mogle da snimate sve što radite i da posle spojiš sve snimke da bi mogla da ubaciš neku pesmu. Posle to možeš da narežeš na jedan CD. Jedno veče može da bude samo za nju i da joj pustiš taj vaš "spot" koje ste same napravile. Predlažem pesme od Dove Cameron Better In Stereo i Count Me In
- Pa to bi bilo to. Nadam se da su vam moje ideje malo pomogle! Do sledećeg posta.


You Might Also Like

0 comments