Zašto sam odlučila da se vratim?

21.6.17

Priznajem, kroz glavu su mi prolazile ideje da ostavim sve ovo. Nije mi padalo na pamet da se ulogujem u blog do kraja školske godine. Međutim, odlučila sam da se vratim i da ne počinjem ispočetka, već da nastavim gde sam stala.

☀︎☾↣naturegirl145↢☽☀︎
Nekako se još uvek osećam čudno, pogotovo što se ne osećam kao deo porodice. Ranije je blogovanje za mene bila sasvim normalna stvar, međutim, mislim da sam se malo udaljila od vas. Ali, obećavam da ću se nekako navići.

photo from Noor Unnahar instagram https://www.instagram.com/noor_unnahar/  // teen college dorm room home decor tumblr, inspiration wall, bookstagram, bibliophile reading books, fairy lights, cozy aesthetic, beige life, creative creativity artists workplace, portraits people, instagram photography ideas inspiration //
I dalje nisam sigurna koliko će zapravo da traje moja želja za blogovanjem, jer, malo mi je i dalje čudno. A razlozi za moj povratak su brojni. Nisam znala da ih ima toliko, sve dok nisam pročitala stare postove, kao i vaše komentare. Onda sam shvatila da ja želim opet da dođem ovamo, ali, sada vidim da to neće biti tako lako. Svesna sam ja da je prošlo mnogo vremena, da neke stvari ne mogu samo odjednom da budu onakve kakve su nekada bile, ali, pokušaću. Verovatno je i dosta vas odlučilo i da ode, jer, ja sam prva bila protiv napuštanja bloga.

iphone, sea, and photography image
Ipak, sada, kada pogledam nekoliko meseci unazad, shvatam da ja sebe ne vidim kao ‚‚sasvim običnu devojčicu'', već kao nekog ko se izdvaja iz mase. Ono što sam imala ovde, nisam imala u pravom svetu. Tamo nisam imala razumevanje i prihvatanje, jer, tamo sam se razlikovala od ostalih. Tamo sam bila samo još jedna osoba. A ovde sam bila ja i nisam morala da se pretvaram. I to je bilo ono što mi je strašno nedostajalo. Nedostajalo mi je ono što u stvarnom životu nisam imala, a to su bili - prijatelji.

if I was brave enough I would have such and boho/edgy style and I would a,ways wear nerd glasses and stuff.  - but for now I'm not.
Odlučila sam da se vratim, ali, znam da ponovno uklapanje neće biti jednostavno. Ipak, verujem da ću moći da održim onaj nivo na kom sam bila i nastaviću da gradim blog jer znam da sam stala usred njegovog najlepšeg vremena, ali, obećavam da ću nastaviti i da će biti bolji nego ikada. Jer, zaklela sam se, MOJ BLOG ĆE SIJATI!


You Might Also Like

3 comments

  1. Mislim da će ti se želja za blogom povećati kada počneš objavljivati postove i naiđeh na ogromnu podršku u komentarima, koju ti i zaslužuješ. Drago mi je da nastavljaš gdje si stala i da nećeš obrisati stare postove :D Želim ti mnogo sreće u daljem blogovanju. I da, ne razumijem zašto se ne bi osjećala komotno i kao dio porodice, kada to i jesi, samo opušteno ;)

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  2. Nikad mi nije palo na pamet da se sa iščlanim sa tvog bloga. Znam da je pomalo čudno vratiti se nakon nekog vremena, ali znaj da su mnogi od tvojih čitatelja još ovdje. Ja te podržavam i nadam se čestim postovima. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман21/6/17

    Jako lep post, draga. Drago mi je da si se vratila. Imala sam nekoliko blogova, brzo sam odustajala. Nisam htela da pišem više, ali nedostajalo mi je to i iznova i iznova sam se vraćala. Sada sam na blogu 6 meseci, i verujem, želim da verujem da nikad neću napustiti ovo. Jer i da napustim koliko god puta želim, opet ću se vratiti jer je blogovanje ono što me čini srećnom. Kao što si rekla, ono što imam ovde, na blogu nemam u pravom životu.

    Moviemania: The Notebook | laAdda

    ОдговориИзбриши