I vraćam se u velikom stilu!

14.6.17

Iako je prošlo malo više od tri meseca, ja se vraćam. Mislim da ste sigurno sto puta pomislili kako sam odustala, a verujem i da su neki od vas i otišli odavde - sa pravom. Doduše, dvoumila sam se da li da i tokom škole počnem da pišem, međutim, odlučila sam da ne bi trebalo, a u toj odluci mi je takođe pomoglo i vaše razumevanje koje ste pokazali u prethodnom postu.

plant photography tumblr - Google Search
Razlozi za moje odsustvo nisu zapravo bili nemanje vremena, zauzetost, već pritisak i, prosto, želja za malim odmorom. A taj odmor je, zapravo značio odlazak od mesta koje mi je pružilo sigurnost i sreću. I blog mi je jako nedostajao. Nedostajali ste mi i vi, jer, nekako, vaši komentari su mi uvek pričinjavali zadovoljstvo, osećaj da negde pripadam, a blog mi je, zaista, mnogo puta pomogao da prebrodim teške periode, kao i nerazumevanje od strane ostalih. Takođe, shvatila sam da ja, prosto nisam ja bez bloga, i da je on deo mene koji nikako ne želim da ostavim.

Imagen de beautiful and light
Svašta se desilo u mom životu proteklih nekoliko meseci, a dve najvažnije stvari bile su matura, kao i maturski ispiti (iako oni još uvek traju). Takođe, završila sam osnovnu školu sa Vukovom diplomom, a među nama, verovatno i titulom Đaka generacije. I, sve vreme koje bih koristila za blogovanje, koristila sam za učenje, i verujte, isplatilo se. Išla sam na tri takmičenja (iako mislim da sam vam o tome već pričala, ali hajde još jedanput): engleski, francuski i geografija. Iz engleskog sam prošla na republičko, iako nisam prošla i na usmeni deo, ali, nema veze (ipak je to bilo prelepo iskustvo), iz francuskog sam osvojila drugo mesto na opštinskom, a iz geografije sam druga na gradskom (iako je bilo samo 9 bodova do republičkog).

☼ pinterest: @maddddeleine♡
Moje trenutno stanje☺
I verujem da se sav trud nekako isplatio do kraja, izlazim iz škole kao vrlo obrazovana i informisana osoba, što je, verujem, bitnije od ijednog boda na završnom. Međutim, za ovih par meseci nepisanja ću vam se odužiti, jer, hvala Bogu, imamo celo leto, a sigurna sam da, posle svih naučenih životnih lekcija u životu, stvarno imam šta da vam pišem ovde. Zato, kao što rekoh, Vraćam se u velikom stilu!


You Might Also Like

4 comments

  1. Анониман14/6/17

    Danas sam posetila sve blogove koje pratim i videla sam da su mnogi blogeri napustili blogovanje. Čitala sam njihove postove (tu spadaju i tvoji) i mislila sam kako oni predivno pišu i da mi je žao što ne pišu. Posebno sam čitala tvoje postove i imala sam osećaj da ćeš se vratiti. I evo, vratila si se. Dobrodošla opet, draga.

    laAdda Update - School is over! | laAdda​​​

    ОдговориИзбриши
  2. Divan i jako iskren post, drago mi je što nam se vraćaš!Čestitam na svim uspjesima u školi i sretno u srednjoj! Koju školu češ upisati?♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман15/6/17

    YAS KATIE NE MOGU DOČEKATI PIŠI ODMAHHH

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala ti na iskrenosti, drago mi je što si odlučila da se vratiš blogovanju. Nekako mi je uvijek žao kada vidim da blogeri (iz svojih razloga) odustaju, drago mi je da ti nisi jedna od njih

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши