Nekoliko trikova koji će vam učiniti dan boljim :)

20.9.16

 Kao što sam i pomenula u nekom od prethodnih postova, ovih dana se polako ali sigurno navikavam na život učenika koji stalno idu u prepodnevnu smenu. Mogu slobodno reći da mi je za sada smrtno teško da ustajem rano svaki dan, ali, kao što sam rekla, ovo sve ima neverovatne prednosti u odnosu na one dane kada sam menjala smene. Čak sam pokupila i nekoliko trikova kako da mi dan počne lepše, bolje i kvalitetnije.

1. Jutarnja šetnja


Uglavnom se prošetam kada se sredim da mogu da kupim vodu ili žvake. Mnogo mi je lepo kada se šetam rano ujutro jer, nekako, kao da je svet drugačiji nego u toku dana. Niko i ništa se još nije razbudilo kako treba, sve je tiho, ne znam, meni to baš prija. Posle toga ne idem u školu kao zombi, već sam potpuno naviknuta na jutarnju atmosferu ☺


2. Bela kafa 


Mislim da već znate da ne volim pravu kafu ali da mi se njen miris mnogo dopada. Ona me malo i razbudi, pa sam spremnija i za školu, a svakako da mi tako i jutro lepše počinje, a mislim da je bela kafa tako tumblr plus miriše skoro kao prava kafa ☺


3. Svež vazduh i njegov miris


Mislim da ne grešim kada kažem da je vazduh mnogo svežiji kada je rano nego, na primer u podne. Nema ni toliko automobila, a ni ljudi kao u to vreme, pa je i vazduh samim tim čistiji. Savršeno za početak dana, zar ne?


4. Par stranica knjige koju trenutno čitate



To može biti i par redova. Zar to nije bolje nego proveravanje telefona čim otvorite oči? A taman ćete tako i oči navići na ono što vam ceo dan sledi, i to na mnogo zdraviji način.


5. Muzika koju volite


*moram, zaluđena sam ovim pesmama...*

Predivno je kada muzika koja vam se sviđa radi od ranog jutra. Neki naučnici tvrde i da ako nam dan počne pesmama koje nas čine srećnima, mi ćemo ih zapamtiti i pevati ih tokom dana i samim tim stimulisati mozak da luči hormon sreće (znam da ovo nije najpravilnije, ali nisam ja psihijatar, haha)

Daklee, ovo bi bilo sve i za ovaj post. Mislim da su ovo sjajni trikovi i da će vam definitivno biti od koristi. Ako ne verujete, slodobno probajte, garantujem uspeh ☺ Nadam se da vam se svideo post, a vi mi slobodno pišite vaše predloge ♥ 

all photos are mine




You Might Also Like

10 comments

  1. Iako nisam ranoranioc, obozavam kad ustanem rano. Slazem se za sve ove stavke. A budem i u boljem raspolozenju kad ustanem ujutru, nego kasno. Odlican post! :)

    introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман20/9/16

    Divan post,saveti su odlicni!♥:)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicni savjeti. Ja bas volim taj svjezi zrak ujutro i to sto nema previse ljudi. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post! ♥
    I ja sam ranije volela da pijem belu kafu. U međuvremenu su se stvari promenile, jutro ne može da mi počne bez prave kafe, a belu skoro da uopšte više ne pijem.
    Jutro je moj omiljeni deo dana i slažem se da je tada vazduh svežiji, pa eto dodatnog razloga za ustajanje ranije.

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  5. Nemoj da se žališ na prvu smenu, ima nas ovde koji bismo sve dali da smo uvek prva smena heh ;) Inače, odličan post, jutarnja šetnja i bela kafa su moji najveći aduti :D <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post. Ja zaista volim kutarnju smenu i rano ustajanje, i ovo su super nacini da jutro se uvini jos kvalutetnijim.:))
    Poseti:Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam isto prva smijena, svaki dan jer nema druge. Meni kao jutarnja šetnja dolazi dolazak do trgovine i škole. Slažem se sa tobom oko svega, posebno oko knjige, samo treba paziti da par stranica ne zađe na par poglavlja :)

    Fantastiko World - mnogo bi mi značilo da pogledaš moj blog

    ОдговориИзбриши
  8. Video sam post još pre par dana, i evo sada ulazim da komentarišem, znači hvala ti kako god da se zoveš i gde god da živiš, jer od danas neću moći da živim bez bele kafe, heheh :)
    Inače pišeš sjajno i sažeto, savršeno za ove male liste, to obožavam čitati kod tebe na blogu :)

    mravawishes.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Predobar post i definitivno vrlo koristan za ove dane kada nam škola i loše vreme lako mogu upropastiti dan. ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Jao ovo je jako korisno :O Odličan posttt

    thepeachesandtea.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши