Moji omiljeni blogovi...

20.8.16

 

 Otkako sam se priključila bloggeru, stalno nailazim na neke savršene blogove. Znate, ima ih toliko, a danas je jako teško biti savršen i originalan u onome što radiš, a ove devojke upravo to i uspevaju! Drago mi je što sam i sa nekima od njih i sarađivala, divne su koliko i njihovi blogovi! Ovo je lista mojih omiljenih blogova, mada, ako se nekog ne setim, nemojte me mrzeti, znate da sve vaše blogove mnoooogo volim i čitam (a vrlo je moguće da se neću setiti, pošto, znate koliko sam zaboravna...) ♥


Marsa - devojka čije ime me odmah asocira na sjajnu blogerku, fotografa, ali i vrlo, vrlo prijatnu i divnu osobu. Njen blog je definitivno na prvom mestu. Redovna je, odlično piše, ima odlične slike - ono što bi jedna blogerka trebalo da ima. A i radile smo collab zajedno ☺ Obavezno se učlanite u njen blog jer ona je SAVRŠENA!


Amina... takođe jedna diiivna devojka koja ima predivan blog. Njene teme postova su neverovatno originalne, uvek se seti nečega na šta verovatno 99% blogerki ne bi ni pomislilo. Piše prelepo, ima mnogo stila, što se vidi u njenim wishlistama, ali i outfit postovima. Naravno, prelepe naslovne slike krase njen blog, što je ogroman plus, jer je vrlo vešta u grafičkom dizajnu ♥ Takođe zapratite i njen blog, ako već niste ;)


Takođe, jedna predivna osoba, vrlo talentovana blogerka, fotograf, neverovatan kreativac. Bez obzira na to što duuugo nije pisala, ona je i dalje zadržala to nešto što nema svako. Iz njenih postova prepoznajem onu šarmantnu emotivnost i pozitivnost, što se ne može naći kod svake blogerke. Naravno, predivan izgled bloga iza kog stoji neverovatan trud je nezaobilazan, a postovi su sjajni i vrlo kvalitetni. Obavezno je zapratite i ne možete pogrešiti. Ona je uvek tu da odgovori na vaš komentar još dužim i lepšim komentarom, ali i da vas nasmeje i natera da razmislite o temi o kojoj piše u postovima. 


Iako ova devojka piše na engleskom, njeni postovi su na vrlo zavidnom nivou. Piše na vrlo kreativan način, koji je vrlo zabavan. Vrlo je fina i mnogo mi se dopada njen blog jer uvek izgleda savršeno sređeno ☺ Nema mnogo čitalaca, zato se učlanite, nikako se nećete pokajati!


Da li uopšte postoji neko ko nije čuo za Ivu i njen blog, KRALJICU univerzuma smešnih postova koji pričaju od svakodnevnom životu? Savršeno smešne teme koje me potpuno rasplaču i nateraju da se stalno smejem sve boljim i boljim postovima. Zaista, kod nje je sve tako opušteno, a ipak tako istinito! Ozbiljno, morate se učlaniti u njen blog!

Eto, to je tih nekoliko blogova, i naravno, opet vam kažem, OBOŽAVAM I PRATIM SVE VAŠE BLOGOVE! I obavezno zapratite ove devojke jer su sve predivne! I da, red uopšte nije bitan ☺ Za pet dana izlazi još jedan post, tako daaa, stay tuned!


Koji su vaši omiljeni blogovi?

You Might Also Like

13 comments

  1. Анониман20/8/16

    Oh, thank you very much! I just cannot believe that my blog is one of someone's favourites! My favourite blogs are: Tijana's diary, Anja's diary, allKatie (of course), World around you, Marsyly and iLordOGaming! But, if course that I love every other blog I follow! Yours is amazing, the new design is perfect! Thank you very much again!

    ОдговориИзбриши
  2. Delimo isto misljenje o tim blogovima. Obozavam ih sve i redovno ih pratim :)

    girl-hashtag.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti puuuuuno, Kaćice. Malo je reći da si me obradoval ovim postom, zaista mi je drago da imaš takvo mišljenje o meni. :) A što se tiče mojih top pet blogova moaću da biram ovako: Perfect High, AllKatie (NARAVNO), Geekly chic, Kapege i World Around yo, iako obožavam sve ostale koje pratim, ovi su ipak na samom vrhu. :) <33

    ОдговориИзбриши
  4. Pratim sve ove blogere i svaka je posebna na svoj nacin,divan post! ♥
    http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Super odabir blogova! I ja volim i pratim pomenute blogove. ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Fantastičan post! Pratim ih sve i sve su odlične *-*

    Ako imaš vremena posjeti moj blog i nabaci komm: petra-s-life-blog.blogspot.hr♥

    ОдговориИзбриши
  7. Pratim sve blogove sem Dr. Problem, ali svakako ću pogledati i njen blog :)

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  8. Odlican post!To su i moji omiljeni blogovi!


    Predplatite se na moj blog,uzv- funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  9. Ja pratim sve ive blogove i ibizavam ih! Na mojoj listi bu se nasao i tvoj blog, zatim Anjin i Teodorin i svakako Perfect High ♡
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  10. Sjajan post! :D I sama volim te blogove, no za Dr. Problem još nisam čula, moram obavezno pogledati ♥

    sarahmakeupp.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман23/8/16

    follow her and comm some posts https://magicworldofpanda.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  12. Odličan izbor. Sve blogere sa liste pratim i takođe mogu reći da su mi omiljeni. Marsu obožavam zbog činjenice da njen blog,a i sama ona,zrače nekom pozitivnom energijom. Aminu takođe volim zbog silnih wish-ista i recenzija. A ostale ću ponovo morati pogledati,jer sam davno bila na njihovim blogovima :)


    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Hvala ti draga, na ovako predivnom komentaru za blog. Pa sta vise jedna blogerka moze pozeleti.♥♥
    I ja tvoj blog, obozavam♥♥

    ОдговориИзбриши