#InstagramCheck - Best photos of spring

17.6.16Moram priznati da me je otvaranje instagram profila malo ‚‚socijalizovalo'' (u najboljem smislu) i sada nekako na ovu društvenu mrežu gledam drugačijim očima. Nekako sam mislila da ljudi koji konstantno fotografišu slike za instagram nemaju pametnija posla, međutim, instagram profili puni slika su zapravo oni najlepši. Da se razumemo, postavljanje selfija, brojanje lajkova i ostalo mi i dalje smetaju i potpuno sam protiv toga. Sve je dobro, do neke mere. Odlučila sam da otvorim seriju postova upravo na temu ove društvene mreže, kako bih sa vama podelila neke slike koje su mi se dopale ili nešto u vezi ove društvene mreže. Ne očekujte ove postove redovno, objavljivaću ih onda kada smislim neku lepu temu ☺ A kako nam se bliži leto, odlučila sam da nas vratim u fotografije proleća i postavim slike koje su mi se mnogo dopale ☺

@vesnikproleca 


Mislim da već svi znaju da naša draga koleginica blogerka Andrijana ima savršene slike na svom instagram profilu, a nedavno je otvorila i lični profil pod nazivom kapegestory što znači duplo uživanje! Ova slika mi se, naravno, od svih koje sam videla, najviše dopada, a i kako je Andrijana blogerka takođe, jednostavno nisam mogla da budem objektivna ☺Kao i Andrijana, naša draga Marsa nas stalno obraduje prelepim slikama savršenog kvaliteta. Ova slika mi se zaista čini najlepšom slikom od svih, iako je bila u veoma uskom izboru. Znamo već da je Marsa zaista jedna od blogerki koje zaista imaju najlepše fotografije, tako da jedna od njenih slika na ovoj listi, naravno, nije novost ☺Nisam sigurna da li ste čuli za sjajnu Draganu i njen instagram profil, ali moram reći da je ona moj #1 na listi najboljih instagram profila u regionu. Zaista, njene slike su vrhunskog kvaliteta, a ova mi se čini najlepšom od svih ☺
Otkako je Teodora dobila svoj novi foto-aparat, skoro svaki dan nas iznenadi nekom savršenom slikom. Ja sam veliki ljubitelj višanja, pa, naravno, ovoj slici nisam znala kako da odolim ☺ I da, moram priznati da obožavam Teodorino ime na instagramu ☺ Ovo mi je definitivno najbolji profil po pitanju random slika. Pored svih onih savršenih slika, VSCO ima i ovu jednu sliku preeelepog drveta koje je procvetalo. Nadam se da ćete i zapratiti ovaj profil pošto je odličan ☺Setters je simbol tumblr slika. Jednostavno, niko i nikada neće moći da ima toliko tumblr slike kakve imaju oni. Kako najbolje početi sezonu prolećnih slika? Fotografisanjem prolećnog voća! ☺ Ova slika je apsolutni pobednik u slikanju hrane.

@_littleboxofhappinessKatarina, takođe naša koleginica blogerka, ima odlične slike na svom instagram profilu, a ova je jedna od najsvežijih, ali i najlepših slika proleća na njenom profilu ☺
Daria - drugo ime za princezu instagram galaksije. Njene slike me oduševljavaju svaki put kada ih pogledam, a ova definitivno vrišti WELCOME SPRING!

Mislim da ovog puta nikoga nisam izostavila, a ako jesam, izvinjavam se. Mislim da je svaki instagram profil sam za sebe prelep, ali kako ne pratim mnogo profila nemam ni veliki izbor prolećnih slika. U komentarima mi obavezno napišite svoje ime, a ako ne želite da ga otkrivate javno, samo mi pošaljite zahtev na OVOM profilu ☺ PLEASE NOTE: EVERY PICTURE WAS DOWNLOADED FROM EACH INSTAGRAM PROFILE. ABOVE THE EACH PICTURE IS A LINK WHICH TAKES YOU TO THE USER'S PROFILE.


You Might Also Like

8 comments

 1. Baš mi je drago što ti se sviđa moj instagram profil. Ja još čekam odobrenje da vidim tvoj ;)

  ОдговориИзбриши
 2. SVE SLIKE SU PREDIVNE *-*

  petra-s-life-blog.blogspot.hr

  ОдговориИзбриши
 3. Slike su prelepeee,prve dve su zaista prelepe,božee*o*
  http://natalijabeauty.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 4. Jaoj draga, zaista mi je drago da ti se moje fotke dopadaju, ne mogu ti opisati koliko si me obradovala ovim postom! :) <33 Inače, sve fotkice su predivne, baš sam uživala gledajući ih! :)

  www.marsyly.com

  ОдговориИзбриши
 5. Odlican post.♥
  Postala sam clan tvog bloga ako zelis uzvrati.
  http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 6. Ja ne znam zašto,ali je meni instagram postao najbolja društvena mreža,jer i ja sama volim da gledam fotografije i na njemu mogu da provedem 3 sata listajući slike.:)
  Odličan post,i ja pratim iste profile. :) Dobro ne bašm sve,ali ipak..

  elyandyou.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 7. Анониман19/6/16

  Slikice su prelepe! :)

  ksenijinkutak1.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 8. Beautiful photos. Thanks for sharing:)
  xxM
  http://sunstreetbymonica.blogspot.com

  ОдговориИзбриши