#5Razloga zbog kojih bi trebalo da otvorite blog

19.3.16


Zdravo svima! Konačno sam tu, malo sam se popravila u redovnom pisanju (ako pod redovno podrazumevate dva posta u razmaku od manje od tri nedelje), a nekako imam i više vremena. Život mi je takođe mestimično lep (nee, nema nikakve ljubavi). Mislim, nema nikakvih velikih padova i lošeg raspoloženja (osim par svađa sa svima u mojoj okolini) što je prilično dobro za mene. A sad, da mi pređemo na temu, moj život zaista u ovom postu nije uopšte bitan. Znate, ja se zaista pitam kako sam ja uspela da se setim ove teme, jer sam pet dana lupala glavu sa tekstom za post na neku sasvim desetu temu koja čak i nema veze sa ovom. Ustvari, ja nisam ni znala šta ću da pišem. A sad zaboravite šta ste upravo pročitali neću da vam trujem mozak sa nebitnim informacijama o mojoj (ne)srećnoj inspiraciji. Dakle, #5Razloga zbog je još jedna nova rubrika na blogu, mnogo mi se dopadaju ovakvi postovi (koji nisu česti) pa sam rešila da pišem po jedan-dva (iliti nijedan) mesečno. Nego, hajde da počnemo!





1. Izbacićete svu negativnu energiju

Da li i vama bude lakše kada krenete da menjate izgled bloga ili eksperimentišete sa slikama? Ja se opuštam dok to radim jer uopšte nije komplikovano a možete i pronaći neki skriveni talenat za dizajn. Ali zapamtite, negativnoj enegriji nije mesto u postovima (reče Katie, ona što se u svakom svom postu žali, kuka i plače nad svojom sudbinom).

2. Upoznaćete nove ljude

Ovo je ja mislim i najlepši deo blogovanja. Kroz saradnje ćete moći da upoznate mnoge divne devojke koje su verovatno slične vama. Verovatno će vam se dopasti i neki čitalac koji ostavlja lepe komentare na vašem blogu pa ćete ga kontaktirati i shvatiti da ste slični. Takođe, srešćete puno istomišljenika i uspećete da se pronađete.

3. Imaćete novi hobi

Blogovanje je hobi a ne obaveza. Taman ćete se opustiti, imaćete čemu da se radujete, ako vidite da vam ovo zaista dobro ide. Poenta bloga nisu samo zarada i popularnost, već ono što pišete, ili ukazujete drugima. Ko zna, možda ćete baš vi nekoga usrećiti svojim hobijem.

4. Neko će otkriti vaš talenat za pisanje

Verujem da Tijana i ostale popularne blogerke u Srbiji nisu pisale blog, ne bi bile otkrivene. One bi bile samo obične devojke, ali njihov talenat i ljubav prema pisanju bi verovatno ostali neprimećeni. Možda i vas neko primeti!



5. Imaćete više samopouzdanja

Znate li onaj osećaj kada umirete pred nastavnikom da biste mu nešto rekli ali se bojite njegove reakcije? Ili kada treba nekog da zamolite za nešto ili stupite u kontakt sa nekim na koga nikada niste ni obraćali pažnju? E, pa, ja sam se opustila po svim ovim pitanjima kada sam svoje lično mišljenje krenula da izražavam na blogu, ili da komentarišem postove, i kada sam počela da stupam u kontakt sa devojkama sa kojima sam radila collab postove.

- Pa, eto, to bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam nisam mnogo nedostajala ☺ Nadam se i da vam se svideo post, a nadam se da sam nekog podstakla da otvori blog. Nadam se i da ... okej, sad se već puno nadam ☺ I da, da li je neko slao post na Famoza.net? Ako jeste, koliko je vremena bilo potrebno da objave vaš tekst?








You Might Also Like

15 comments

  1. Анониман19/3/16

    Yayy, I'm the first one to comment. This new rubric is really good, and I think that blogging helps you self-confidence. I was pretty shy before I opened my blog, but after I opened it, I became more open and outgoing. I wasn't afraid to ask the teacher if I don't understand the lesson before I had a blog, but I didn't have any friends. Now I do.

    ОдговориИзбриши
  2. Upoznavanje novih ljudi koji imaju ista interesovanja i mogućnost da irazite svoje mišljenje su svakako najbitniji, ali i veoma važni u svačijem životu. :D

    Teodora's small world

    ОдговориИзбриши
  3. Fenomenalan post, zaista! Pomenula si sve što je potrebno! ♥

    innisall.blogspot.com <-------- novi post

    ОдговориИзбриши
  4. Odlične razloge si navela i svi su tačni :)
    Jako sam srećna što sam deo svega ovoga :)
    Super post :)

    NOVI POST JE NA BLOGU -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post!Moj razlog za otvaranje bloga je bio bio razotkrivanje današnjih problema u društvu,rješenja što je baš rijetkost za djecu.Teme mi se ne vrte samo oko toga ali malo češće objavljujem postove o nastavničkom nasilju,današnjm društvu itd...Blog izgleda fenomenalno:)Prijavi se na giveaway:)

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/-----> INTERNACIONALNI GIVEAWAY

    ОдговориИзбриши
  6. Super post! Ja sam započela sa blogovanjem još davne 2012.godine iz čiste radoznalosti i dosade, a sada ga shvatam mnogo ozbiljnije. :)
    Follow 4 follow? Javi mi na mom blogu da bih ti uzvratila! :)
    Vesna - Home Chic Club
    http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Zaista sjajan post, a sve što si rekla je apsoltno tačno! Upravo su navedeni razlozi ono što ja najviše volim kod blogovanja, a pogotovo uopznavanje novih ljudi. :) <3

    In my heart

    ОдговориИзбриши
  8. Upravo iz ovih razloga sam i otvorila blog
    :) Blog je za izdavanje mišljenja i stavova, za diskutovanje o mnogim temama. :) 💜
    I da, nominovala sam te za The Liebster Award, pa ako želiš možeš da ga uradiš. :) 💜
    <333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post! Jako lepo napisan. ♡
    Slazem se sa tobom.
    Dopada mi se bova rybrika i jedva cekam njen sledci post! :*
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  10. Ideja da pises vise ovakvih postova ti je odlicna. Svakako treba to da uradis. Radujem se njihovom citanju. x.


    The Fashion Spell

    ОдговориИзбриши
  11. Odlican post. Slazem se u svemu sa tobom. :) Uclanila sam se na tvoj blog, nadam se da ces uzvratiti. :)
    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Ja sam slala Famozi, ali su mi reklida im jako puno pisma pristize i da nemaju remena sve odjednom, ali ce svakaki jednom plpogledatu i prokomentarusati scacije. :)
    Nominovala sam te za The Liebster Award na svom blogu, pa bi mogla da odradis, unteresantno je. :D ♡

    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  13. Odličan post! Svi ovi razlozi su skroz točni i drago mi je što nas ima ovako puno na blogu. ♥

    Annie's secret

    ОдговориИзбриши
  14. Svi razlozi su na mjestu.U pravu si u potpunosti. :)

    I'm LM!

    ОдговориИзбриши
  15. Odličan post! Svi razlozi su u potpunosti tačni i sa svima se slažem! Zbog toga sam na blogu, kao i ostatak ekipe, vjerujem. ☺

    javelina03.blogspot.com

    ОдговориИзбриши